2017. július 26., szerda

Eredményesen és boldogan - töltsd le ingyen az új e-könyvemet!

Fogadjátok szeretettel negyedik e-könyvemet, melyet ezúttal nem vezetőknek írtam, hanem bárkinek, aki hajlandó tenni a saját eredményességéért és boldogságáért. A megszokott szakirodalmi alátámasztottsággal, de szokatlanul szókimondó stílusban íródott, tehát csak akkor tedd magadévá, ha ez nem zavar! Én mondtam előre.

"Bármennyire is vonzó lenne, ez a kis könyv nem arról fog szólni, hogy miként válhat belőled a következő Steve Jobs. Azt sem fogod megtudni, hogyan lehetsz országos ismertséggel bíró médiatényező, mint Fekete Pákó. Sőt, olyan ígéretet sem teszek, hogy úgy meg fogsz tollasodni, hogy egyik pofazacskódban kaviárt, a másikban osztrigát majszolva főtt homárral hajigálod meg a fináncokat, akik a yachtodon kellemetlenkednek épp. Biztosan szívesen olvasnád, hogy bármi lehet belőled, hogy hittel és kemény munkával akármilyen cél abszolválható. Én speciel ebben nem hiszek. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy mi, átlagemberek lényegesen eredményesebben és boldogabban tudnánk élni kis szaros életünket, mint amennyire jellemzően tesszük."

Akik nélkül a könyv nem jöhetett volna létre: köszönöm szépen a 2017 tavaszi Becton Dickinson-os Tudatos Vezetés csoportomnak a kezdő löket megadását, Kamrás Orsolyának a szerkesztést és a lektorálást, Pusztai Csaba barátomnak a borítótervet, Molnár Péter fotós és sporttárs cimborának a figyelemfelkeltő kampányban nyújtott segítségét, valamint a családomnak azt, hogy hónapokon át elviselték, amivel egy ilyen iromány létrehozása jár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése