2015. június 24., szerda

Az első félév termései, 2015

Számomra már hagyomány, hogy a nyári szünet előtt összefoglalom hova sikerült eljutni az év első hat hónapjában. (Ez egy személyes jellegű bejegyzés, csak az olvassa tovább, akit érdekel!)

2015 első féléve során 4 csoportban 48 vezető vett részt Tudatos Vezetés képzési programon, további 24 középvezetőt ismertettem meg a coaching szemlélet alapjaival, valamint 10 felső vezető számára biztosítottam executive coaching vagy shadowing támogatást.

A Bélás e-könyv 33 ezer, a Nyulas 12 ezer letöltésnél tart.


Az elmúlt félév meghatározó tevékenysége, ami az ügyfélmunkán kívül az összes egyéb időmet felemésztette, sőt még a szabadidőm jelentős részét is, az a ManageMentor App gyakorlati megvalósítása volt. 15 hónappal ezelőtt indult el egy mobil-tanulási ötletcsíra kibontogatása és koncepcióvá alakítása Dr. Dobay Róbert és Filep László kollégáimmal a Menedzsmentortól, Mocsai Norberttel és csapatával a Trendency Online Zrt.-től, és az ügyféloldalon Solymár Dórával a Magyar Telekomtól. Ez a munka tavaly november elején jutott a megvalósítás fázisába, ami egy rettentő intenzív applikáció- és tartalomfejlesztési feladatot jelentett a következő 7-8 hónapban. Az app elkészült, és bevezetés alatt áll a Telekomnál 600 vezető számára. A második félév fontos feladata lesz, hogy más érdeklődő vállalatoknak is megmutassuk. Azt kell mondjam, hogy talán ez volt a legnagyobb ívű projekt, amiben részt vállaltam, amióta két évtizede dolgozni kezdtem. Büszkék is vagyunk rá, mert baromi jó lett. További infó ezen a linken.


Szokás szerint a Tudatos Vezetés blog nyáron takarékra lesz véve, igyekszem a gyerekekkel együtt beleoldódni a Balatonba, több raklapnyi fröccsöt elfogyasztani a barátaimmal, újra olvasni némi szépirodalmat, és reményeim szerint ebcsontom beforr, így ismét felülhetek a kerékpárra és róhatom a köröket. Szép nyarat, találkozunk szeptemberben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.