2013. január 14., hétfő

Válj Te is tudatosabb vezetővé 4 hónap alatt!


Ez a legbulvárosabb cím, amit ki tudtam találni.

Amikor a Tudatos Vezetés programot elkezdtem annak idején kidolgozni, abból az akkor még tudományosan alá nem támasztott megfigyelésemből indultam ki, hogy a hazai vezetők mérsékelt tudatossággal végzik vezetői munkájukat. Ezalatt azt értem, hogy nem túl elterjedt a nemzetközi üzleti életben és szakirodalomban széles körben elfogadott vezetési gyakorlatok alkalmazása. Azóta erre némi kutatási bizonyítékot is szereztünk tavalyi felmérésünkben. Két okra gyanakszom a háttérben. Vagy nem volt alkalmuk ilyen irányú ismeretszerzésre, vagy volt, de nem épültek be az ismeretek a mindennapi gyakorlatba. A program mindkét problémát igyekszik kezelni.

Tudatos Vezetés vállalati képzéseken alapvetően azok a tanulni szándékozó vezetők tudnak részt venni, akiknek a cége ezt a vezetőfejlesztési opciót választja a sokféle lehetőség közül, ami elérhető a piacon. Egy-egy tudatosabbá válni akaró vezető számára viszont évente csak egyszer vagy legfeljebb kétszer adódik lehetőség, hogy csatlakozzon egy nyitott tanulócsapathoz a KPMG Akadémián. A coachinggal kombinált moduláris vezetőképzéssel kapcsolatban ezen a linken olvasható részletes tájékoztatás. Kezdés 2013. február 11-én, jelentkezési határidő: február 4.

Garantálom, hogy az igen intenzív 4 hónap alatt markáns előrelépést lehet elérni vezetői tudatosság terén. Aki nem hiszi, járjon utána!



Pár ajánló sor tavalyi részvevőktől:

"A Tudatos Vezetés kurzust azért ajánlanám, mert valóban jól foglalja össze a sikeres vezetési stílus módszereit, és mert nem árt néha ezeket még a legtapasztaltabb vezetőknek sem tudatosítani. Időről-időre jól jön, ha egy tapasztalt coach állít nekünk tükröt és adott esetben rávilágít újabb megoldásokra, melyek révén harmonikusabban és sikeresebben vezethetjük a ránkbízott csapatot. Az oktatáshoz kapcsolódó coaching is erősen ajánlott." - Bokrossy Dávid, Distribution Business Manager, HP CEE Region

"Érkezz pontosan, kapcsold ki a telefont és a emailt, maradj végig! Vezetői eszköztár bővítés a legjobb forrásból egy kiváló trénertől, ha egy kicsit is komolyan veszed magad." - Mihály Edgár, Back Office vezető, Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány

"Jó, ha a cégeknél olyanok vezetik az embereket, aki nem csak szakmailag jó vezetők, hanem tudják a beosztottaikat úgy motiválni, hogy az mind a beosztott, mind a főnök, mind a cég számára pozítiv. Ez a tanfolyam rengeteg olyan tudást ad az embernek, aminek a birtokában a kollégákat minél hatékonyabb munkavégzésre lehet ösztönözni. A mai világban csak a hatékonyság vihet sikerre egy céget. Én sokkal rugalmasabban oldom meg a munkahelyi problémákat, mint a tanfolyam előtt. Lehet, idővel ez tanfolyam nélkül is kialakult volna, de örülök, hogy nem a saját bőrömön kellett az ehhez szükséges tudásbázist kialakítani." - Varga Zoltán, Officer, Documentation and Customs, BorsodChem Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.