2012. február 23., csütörtök

Az ICF Globális Coaching Kutatásának legérdekesebb eredményei

A Nemzetközi Coaching Hét első napján, február 6-án mutatta be az ICF Magyar Tagozata a 2011-es Globális Coaching Kutatás eredményeit. A felmérést a PriceWaterhouseCoopers végezte. A közép- és kelet-európai régióban Lengyelország mellett csak Magyarországon sikerült az összehasonlító adatok szolgáltatásához szükséges számú válaszadót bevonni.

Az alábbi videó 4 percbe sűrített esszenciája a kutatást bemutató 40 perces prezentációnak, mely a MOM Kulturális központban hangzott el. Úgy gondoltam, hogy a blogot olvasó vezetőknek is érdekes lehet, hol tart a coaching a világban, és miben hasonlítanak ill. térnek el a hazai adatok.



Aki inkább olvasni szeretné az eredményeket, itt megteheti.

5 megjegyzés:

  1. Ehh, nekem tetszik ez a videós dolog, te nagyon rossz a hang, alig hallom, és nem az én készülékem a hibás...:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi a visszajelzést. Érdekes, egyes gépeken rosszul szól, másokon meg tisztán érthető. Nem tudom mi lehet a probléma.

    T

    VálaszTörlés
  3. Megpróbálhatnád úgy, hogy raksz magadra egy kis csíptetős mikrofont....

    VálaszTörlés
  4. Nem ez a gond, a PPT-s résznél, ami 10mp-et leszámítva az egész videó, 2cm-ről beszélek bele egy mikrofonba. :-) Plusz 300%-ra van felerősítve a hang a vágó programmal. Valami más probléma van, ha egyik gépen tiszta, a másikon meg nagyon rossz. Majd próbálok még nyomozni.

    VálaszTörlés
  5. Hmm, akkor valóban, az előző is halkan szól..nálam...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.