2011. március 16., szerda

Esemény-ajánló: Ösztönösség és tudatosság a felső vezetésben

Eltérő nézőpontokból feszegeti az izgalmas kérdést a két vendégelőadó 2011. április 6-án a KPMG-BME Akadémia szakmai reggelijén.

Dr. Margitay Tihamér, a Budapesi Műszaki Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára tart rövid gondolatébresztő előadást Az intuícióval kapcsolatos tévhitek címmel.

Erre reflektál gyakorlati vállalati változás- és válságmenedzsment tapasztalatai alapján az „intuitív menedzsment auditot” rendszeresen alkalmazó Polányi Sándor, aki az utóbbi két évtizedben több vállalat első számú vezetői pozícióját is betöltötte (pl.: Vivendi, Invitel, Herendi Porcelánmanufaktúra, valamint legutóbb az Orbitel, a Magyar Telekom bulgáriai leányvállalata).

A reggeli alkalmával kerül bemutatásra a KPMG-BME Akadémia új, négynapos felső vezetői képzési programja, mely igazán különleges helyszínével biztosít intenzív tanulási lehetőséget és emlékezetes, valódi elmélyülést a vállalatvezetők rohanó mindennapjainak tartalmas megszakításaként.

Hogy milyen aktuális témákat tartalmaz a képzés, kik lesznek az oktatók, és mi a nem mindennapi képzési helyszín, kiderül április 6-án.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges ezen a linken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.