2014. január 6., hétfő

Letölthető új e-könyv: Vezetés a nyúlon és az alapokon túl

Második vezetésről szóló elektronikus könyvemet azoknak írtam, akik az alapvető menedzsment ismereteknek már birtokában vannak, és gyakorolják is azokat a mindennapokban. Például rendelkeznek jövőképpel, tudnak megfelelő célokat kitűzni a kollégáikkal együttműködésben, rendszeresen adnak és kérnek visszajelzést, van fogalmuk az emberi motivációról, tudatosan fejlesztik a munkatársaikat és persze saját magukat is, igyekeznek csapatot építeni, nem seprik a szőnyeg alá a konfliktusokat, és képesek a számukra tényleg fontos dolgokra fókuszálni.

A Vezetés a nyúlon és az alapokon túl című remekmű tartalma bizony egy óriási ugrás a bélás könyvhöz képest. Itt már nem mondom meg a tutit, inkább néhány új perspektívát ajánlva szeretnélek elgondolkodtatni és inspirálni a továbbfejlődésre. De tényleg csak akkor van értelme belevágni, ha úgy érzed, hogy már egész jól elmenedzselgeted a munkatársaidat.

A letöltés, csakúgy mint a bélás könyvnél, ingyenes. Erről az oldalról tudod magadévá tenni három formátumban: pdf, Kindle és iPad (az iTunes Store-ból).

Érdeklődéssel várom a visszajelzéseket, véleményeket!


Jó tanulást kívánok, és szabad másnak is ajánlani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.