A szerzőTöbb mint 25 éve dolgozom vezetőkkel. 1996 és 1999 között az Accord Group Kennedy Balogh személyzeti tanácsadó cég kutatója, kutatási vezetője, majd tanácsadója voltam. 2000-2008-ig a DBM Inc. karrier-coachingra és vezetők fejlesztésére szakosodott budapesti irodájában ügyvezető partnerként dolgoztam. 2006 és 2014 között a KPMG Akadémia oktatói gárdájának tagjaként is tevékenykedtem. 2012-ben az International Coach Federation (ICF) Magyar Tagozatának elnöki, 2011-ben alelnöki tisztségét töltöttem be. 

2009 óta tartok Tudatos Vezetés programokat hazai és nemzetközi cégeknek, hogy fejlesszük a megbízó vállalat vezetési kultúráját — kollégáimmal együtt már több mint 140 csoportnál járunk Magyarországon és pár éve már külföldön is. Tudatos Vezetés PRO programunk pedig a viselkedéstudomány (behavioural science) és az idegtudomány (neuroscience) 21. századi felfedezéseire építve segít a vezetőknek a személyes továbbfejlődésben, munkatársaik megtartásában, az elköteleződés és a teljesítmény fokozásában, valamint az eredményesebb változáskezelésben. Emellett felső vezetőket és cégtulajdonosokat támogatok coachinggal és tanácsadással.

2013 óta szorosan együtt dolgozunk Menedzsmentor-os kollégáimmal, mert nagyon hasonlóan gondolkodunk és jól kiegészítjük egymást. Közösen terveztük és valósítottuk meg 2014-től az első magyar vezetőfejlesztő mobilapplikációt, az Act2Manage-et, amit hazai és multinacionális vállalati ügyfeleink vesznek igénybe a gyártóipartól a technológiai és kereskedelmi cégeken át a pénzügyi szolgáltató szektorig. Nagy örömünkre szolgál, hogy az appot határainkon túl is beépítik megbízóink vezetőfejlesztő programjaikba, így például az AUDI ingolstadti központjában, a Cargolux légi szállítmányozó cégnél Luxemburgban, vagy az Unicredit Bulbanknál Bulgáriában is használják. Az Act2Manage Lean Menedzsment tartalmait partnerünk, az egyik vezető európai Operational Excellence cég, a REOSS készítette.

LinkedIn profil: hu.linkedin.com/in/cservenyaktamas/en
 
         
Elérhetőségek:

Cservenyák Tamás

Tel: +36-30-242-8416