2018. október 20., szombat

A ManageMentor Applikáció új szintre lép

Szolgálati közlemény az első hazai vezetőfejlesztő mobilapplikáció háza tájáról:

Amikor alapos előkészítő munka után, 2015 tavaszán hozzáférhetővé tettük az innovatív megoldások iránt nyitott vállalatok számára a ManageMentor applikációt, az volt a célunk, hogy a mobil tanulás, a viselkedéstudomány, a pozitív pszichológia és a gamification legfrissebb kutatási eredményeit felhasználva segítsük az ügyfeleinknél dolgozó vezetők fejlesztését. Az applikáció egyszerű, szórakoztató, ugyanakkor tudományosan megalapozott tartalommal támogatja a vezetői tanulást és az ismeretek gyakorlatba ültetését. Úgy tűnik, a magyarországi piac jól fogadta kezdeményezésünket: olyan nagyvállalatok szavaztak bizalmat korszerű vezetőképző megoldásunknak, mint a KPMG, a K&H, a Vodafone, a Siemens vagy az Allianz. 

Az ügyfelek lelkesedése egyértelmű: szeretik, hogy az app felhasználóbarát, könnyen kezelhető, önmagában vagy egy komplex fejlesztési program részeként is használható. A pozitív visszajelzések hatására új appok fejlesztésére adtuk a fejünket. Ezzel együtt ambiciózus célt is megfogalmaztunk: applikációcsomagunkkal a nemzetközi piacra lépünk.       
Mindezek miatt újrakereszteltük az applikációt, amely ezentúl Act2Manage márkanéven érhető el az App Store-ban és a Google Play áruházban. Jelenlegi partnereink, előfizetőink számára az Act2Manage márkanévre váltás semmiféle plusz tennivalóval nem jár, és az applikáció használata sem változott. A különböző hírlevelek, értesítések és egyéb kommunikációs anyagok ezentúl természetesen már az új márkanéven futnak.
A csomag másik két tagja az Act2Improve, amely a munkatársak soft skilljeinek fejlesztését támogatja, és az Act4Lean, amely a lean managementben segít a vezetőknek. Az applikációcsomag tagjaninak márkanevei jelzik a közös alapot, a közös módszertant. 
Reméljük, hogy hamarosan a te cégedet is az előfizetőink között tudhatjuk.  
További információk a https://act2manage.com/hu/ weboldalon. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.