2015. november 26., csütörtök

Az Év fiatal vezetője díj nyertese és dobogósai 2015-ben

Szabó András, iData Kft.
A fiatal vezetők fejlesztésére szakosodott Coaching Team hagyományteremtő szándékkal indította útjára az Év fiatal vezetője díjat, ami már az első évben igen komoly lendületet vett. Egyrészt, mert a szakmai zsűrihez többek között olyan évtizedek óta sikeres és sokak által nagyra tartott vezetőket tudott megnyerni, mint Czakó Borbála, az Ernst and Young globális partnere, Dr. Kornai Gábor, az AAM alapítója, vagy Vecsernyés Csaba, a Becton Dickinson magyarországi ügyvezetője. Másrészt, mert felhívásukra rögtön ötven, 35 év alatti vezető jelentkezett a versenyszférából és a non-profit szektorból, mind masszív eredményekkel és külső megmérettetések által is igazolt teljesítménnyel.


Az Aquamarina Hotel és Rendezvényhajón tartott díjátadó ünnepségen az első öt helyezett röviden bemutatta életútját, fontosabb eredményeit és vezetői credoját. Ami egyértelműen kiderült a hallgatóság számára: ezek a fiatal vezetők úgy érnek el komoly sikereket, hogy energiájuk jelentős részét a munkatársaikkal való foglalkozásra és törődésre fordítják. Kifejezett céljuk, hogy a kollégák fejlődéséhez és rendszeres újratöltődéséhez is hozzájáruljanak. Honnan-honnan nem, de arra is van idejük, hogy a saját fejlődésükön is rendszeresen dolgozzanak, valamint önreflexiót gyakoroljanak önnön működésükkel kapcsolatban. Mindeközben pedig láthatóan megmarad szerénységük és jó értelemben vett alázatuk a munkával és a vezetés felelősségével kapcsolatban.

A zsűri döntése alapján, melyet egy komplex pontozási rendszer támogatott, az Év fiatal vezetője 2015-ben Szabó András lett, az iData Kft. alapítója és stratégiai igazgatója. A dicsőség mellett jutalmakban is részesült: a Microsoft hazai ügyvezető igazgatója fogja mentorálni egy éven keresztül, a Fiatal Vezetők Akadémia 2016-os teljes programján részt vehet, valamint az iData Kft. számára nyert egy 20-vezetős hozzáférés csomagot a Act2Manage applikációhoz.

A képzeletbeli dobogó második fokára Szlovák Gergely (IBM), a harmadikra Sulyok László (Provident) állhatott fel. Az első ötben volt még Erdei Judit (National Instruments), valamint a non-profit szektorból Hosszú Dalma (Bátor Tábor Alapítvány). A Budapest Bank különdíját Domahidi Ákos kapta (Andrássy Egyetem).

Itt a jó példa, kedves fiatalok, lehet követni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.