2010. augusztus 30., hétfő

Megjelent: 77 tanulságos történet vezetőkről coachoktól és tanácsadóktól


Szeretném az olvasóim figyelmébe ajánlani, hogy megjelent a fenti című könyv, Komócsin Laura szerkesztésében. Jómagam is közreműködtem szerzőként, 1db történet erejéig.

Az okos ember ugyebár más kárán tanul. Ezt jól tudjuk, de valahogy mégis hajlamosak vagyunk arra, hogy saját magunk álljunk bele fejjel a betonba, és így szerezzünk életre szóló tanulságokat. A történetek segítségével megkísérelhetjük a magunkba nézést és a tanulást fájdalmas következmények nélkül.

Íme néhány ajánlás:

„Igazán szórakoztató anekdoták; olyanok, amiket szívesen olvas az ember egy csésze kávé mellett, mégis talán többet tanulnak belőle a vezetők, mint a száraz menedzsmentkönyvekből."
Dr. Beck György, vezérigazgató - Vodafone Magyarország

„Aki lassan, figyelmesen végigolvassa a történeteket, megtalálhatja a saját válaszait... S várhatunk-e többet ennél egy könyvtől?"
Salamon János, vezérigazgató - MagNet Magyar Közösségi Bank

„A könyv célja, hogy könnyebbé tegye a szembesülést és magunkba nézést azáltal, hogy megnyugtat: nem csak mi vagyunk tökéletlenek."
Megyeri István, elnök-vezérigazgató - Erste Leasing

„Kötelező irodalmat tart kezében a menedzsment iránt érdeklődő Olvasó. ...és aztán ne lepődjön meg, ha ezentúl más szemmel néz majd a coachokra."
Ablonczy Balázs, ügyvezető igazgató - SAP Hungary Kft.

„Szívet melengető dolog látni, amikor a fiatalok a »coach« nemes hivatását választják, okos tanácsokkal látják el az előző generáció becsontosodott öregjeit, és szinte észrevétlenül vezetik rá őket az általuk sosem sejtett igazságokra. Komócsin Laura könyve ilyen történeteket mutat be nekünk, és ehhez csak csodálattal gratulálni tudok."
Bojár Gábor - Graphisoft

A könyv hivatalos bemutatója 2010. szeptember 9-én lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.