2014. június 23., hétfő

Az első félév termései

Megint eltelt egy félév, nézzük, mit sikerült termelni. (Ez egy személyes jellegű bejegyzés, csak az olvassa tovább, akit érdekel.)

2014 első hat hónapja során 4 csoportban, 35 vezető vett részt Tudatos Vezetés nevezetű, coachinggal kombinált, moduláris képzési programomon. További 4 csoportban, 35 résztvevőt segítettem megismerkedni a coaching szemlélet alapjaival.

Január 6-án jelent meg második ingyenes e-könyvem Vezetés a nyúlon és az alapokon túl címmel. Közel fél év alatt 7500 letöltést regisztráltunk belőle.

Kutatótársaimmal befejeztük és bemutattuk a KPMG Akadémia május 28-i rendezvényén a Szervezeti tudásmegosztás Magyarországon, 2013/2014 című felmérésünk eredményeit és összefoglaló riportját.

És végül belefogtunk egy rettentő izgalmas, módszertanában is innovatív tartalomfejlesztési projektbe, de ez még egyelőre maradjon titok, nagyon az elején tartunk.

Talán ezeknél még fontosabb, hogy Lilla lányomnak olyan iskolát találtunk, amilyet szerettem volna, Vince fiam pedig megtanult biciklizni.

A tavalyi pozitív tapasztalatokra építve nyáron szünetel a blog, aki pedig szeretne velem találkozni, az a Balaton vízében megtalál. Kívánok mindenkinek jó nyarat, szerelmet, rock and rollt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.