2014. március 25., kedd

Ajándékot kérek szépen négyéves szülinapomra!

Kedves Olvasók! Ma lett négyéves a Tudatos Vezetés blog. Írtam Nektek közel 400 bejegyzést és két szabadon hozzáférhető elektronikus könyvet.

Most szeretnék kérni egy apró szülinapi ajándékot. Ha úgy érzed, hogy segített egyik-másik cikkem vagy e-könyvem abban, hogy tudatosabb vezető legyél, kérlek tájékoztass erről. Annyi is elég, ha írsz egy "Igen"-t akár ide megjegyzésként, akár e-mailben a cservenyak@tudatosvezetes.hu címre. Persze ha más gondolatot is van kedved megosztani velem, örömmel veszem.

A blogon egyébként ez idő alatt 61 ezer egyedi látogató járt és 165 ezer oldalt/cikket tekintett meg. A két e-könyvből közel 28 ezer letöltést regisztráltunk.

Nem tudom, jó vagy rossz hír, de folytatom.

17 megjegyzés:

  1. Igen, sokat segített a blogon megjelent cikkek és a két könyv is. Köszönöm szépen és boldog születésnapot kívánok! Sok sikert a folytatáshoz!

    VálaszTörlés
  2. Hobbitéknál a születésnapos ad ajándékot a vendégeknek (legalábbis Tolkien szerint), Ami azért jó, mert akár minden nap kaphatsz ajándékot.

    Na szóval: ez a sok érdekes bejegyzés, meg a két ingyen könyv, nekem nagy ajándék volt az elmúlt 4 évben. Jó hobbit lennél...

    Kívánok még 44 ilyen hatékony évet: AB

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm az ajándékokat, itt is, a Facebookon is és e-mail-ben is :-)

    VálaszTörlés
  4. IGEN!!!
    Csúcsszuper ez a blog, a legjobb amit magyar nyelven ismerek.
    Köszönjük Tamás!

    VálaszTörlés
  5. Egy hangyányit ugyan elkéstem a szülinapi jókívánsággal, de Isten éltesse a szülinapost! Köszönöm, kezdő középvezetőként nekem nagyon sokat segített néhány bejegyzésed, és valószínűleg még fog is.
    JB

    VálaszTörlés
  6. Kedves Tamàs,

    Bàr kicsit megkésve leltem a születésnapi posztodra, én is szeretnék hozzàszólni. Pàr hónapja neveztek ki vezetõnek, amire màr egy ideje vàrtam. Viszont a kezdeti örömöt hamar levàltotta a temérdek nehézséggel való megküzdés, mint motivàlàs, konfliktusok, elvàràsok, stb. Néha igen elveszettnek érwztem magam. Ràtalàltam a blogodra és mondhatom, nagyon sokat segített! Így most màr újult erõvel, tisztàbb fejjel veszem az akadàlyokat. Köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Xandra!

    Ennek igazán örülök, és szép Tőled, hogy meg is osztottad velem.

    További sok sikert, üdv

    Tamás

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.