2020. november 23., hétfő

Izgalmasnak ígérkezik a Stretch konferencia programja

December 2-4 között immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg a Stretch konferenciát, mely eredetileg a Ustream és a Prezi együttműködésének eredményeként jött létre. A rendezvény specialitása, hogy a vezetői fejlődés iránt elkötelezett, gyakorló vezetők szervezik. Már az eredeti céljuk is az volt, hogy a hazai startup világ szereplői, valamint a szélesebb közösség számára olyan alkalmat teremtsenek, ami segít a friss, nemzetközi és világszínvonalú tudás megszerzésében. A helyzethez alkalmazkodva a rendezvényt online formátumban tartják meg.

A konferencia három napja egy-egy olyan téma köré szerveződik, ami most mindannyiunkat foglalkoztat. Az első nap jelen kihívásait járja körbe, például azt, hogy vezetőként mi mindennel kell ügyesen megküzdeni a távoli munkavégzési keretek között, vagy azt, hogy vajon tényleg az otthonról dolgozásé-e a jövő. A második napon megpróbálnak a kristálygömbbe tekinteni, és azon eltöprengeni, hogy miként fognak a szervezetek jó irányban változni, fejlődni a következő években, évtizedekben. A harmadik nap pedig a változások vezetése körül forog majd, összekötve az első két nap tematikáját.


Számomra garancia a színvonalra, hogy a szervezők között található két általam régóta ismert vezető, Nádai Gábor (Mefi) és Hodicska Gergely (Felhő). Érdemes megtekinteni a részletes programot és az impresszív előadólistát itt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.