2013. május 23., csütörtök

E-könyvem ingyen letöltheted: Ettől lesztek jó vezetők, Béláim!

Pont 16,79 éve, hogy vezetőkkel dolgozom. Ezalatt volt alkalmam megfigyelni, hogy a hazai menedzserekre igen mérsékelten jellemző a tudatos vezetői működés. Bár a kapcsolódó ismeretek elérhetők, nem nagyon alkalmazzák a nemzetközi gyakorlatban bevált vezetői viselkedésformákat. 2012. évi kutatásunk a témában megerősítette ezt a vélekedésemet.

Ismerek viszont olyanokat is, akik hosszú távon eredményesek tudtak maradni, ugyanakkor működésükkel kivívták munkatársaik tiszteletét. Van tehát jó példa és remény egyaránt.

Úgy döntöttem, hogy eme kerek évforduló alkalmából minden fejlődni kívánó vezetőt megajándékozok egy ingyenesen letölthető e-könyvvel. Röviden, lényegre törően és közérthető módon fogalmaztam meg azt a tizenhat vezetői gyakorlatot, amit követve bárki képes lehet markánsan jobb vezetővé válni.



Akkor most mitévő légy?
  • töltsd le, ha te magad szeretnél felkészültebb vezető lenni, vagy
  • továbbítsd a linket olyan menedzser ismerőseidnek, akik véleményed szerint hasznát vehetnék.

Kattints erre a linkre, ahol háromféle formátumban elérhető az e-könyv: PDF, Kindle és iPad.

Jó tanulást vagy kellemes továbbajándékozást kívánok!

1 megjegyzés:

  1. A bevezető végéig jutottam + tartalomjegyzék. Kimondottan tetszik! Az az érzésem, hogy jobban áll neked a megmondjuk a tutit, mint a válaszd ki a helyzethez illőt a repertoárból megközelítés. Úgysem használják a vezetők a tanultakat, hátha így igen... Minden esetre gratulálok! Szép munka! Olvasok tovább.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.