Tudatos Vezetés képzések


Tudatos Vezetés I. - Vezetői alapképzés

Cél

Az elsősorban középvezetőknek szóló Tudatos Vezetés képzési programoknak két célja van:
  1. A vezetéssel kapcsolatos legfontosabb ismeretek megszerzése
  2. Az ismeretek beépítése a napi vezetői munkába

Módszer

Ennek érdekében egynapos tréningekből álló képzéssorozatot tartunk, jellemzően 5 modullal, egy vagy két félévre elosztva. A modulok havi rendszerességgel követik egymást. A tréningek között időben kb. félúton rövid (1 órás) fókuszált egyéni vagy páros coaching ülés segít a résztvevőknek abban, hogy a tanultakat a gyakorlatba be is építsék. A coaching ülésekre tömbösítve kerül sor, a megbízó cég helyszínén.

A tréningek kiscsoportosak, legfeljebb 12 fővel dolgozunk együtt. A résztvevők tanulási szándéka alapvető fontosságú, ezért a programnak önkéntesnek kell lennie.

További részletek ezen a linken.

10 év alatt több mint 50 Tudatos Vezetés alapképzés csoportnál tartunk, akik jellemzően 5 képzési modulos, coachinggal kombinált vezetői alapképzésen vettek részt. Minden kurzus alkalmával a tapasztalatok és a visszajelzések alapján továbbfejlesztettük a program tartalmát, így mára egy kiforrott, sokszorosan kipróbált, folyamatosan csiszolt vezetőképző program áll azok rendelkezésére, akik szeretnék menedzseri munkájukat felkészültebben, szakszerűbben és magabiztosabban végezni.

Tudatos Vezetés II. - A csapatkohézió erősítése

A Tudatos Vezetés II. program abban segíti az együtt dolgozó (vezetői) csapatokat, hogy az egyéni adottságaikra és erősségeikre építve egy irányba húzó, kohézív csapattá fejlődjenek. Mindezt pedig munkakontextusban tesszük, nem metaforák vagy játékok segítségével, és folyamatban gondolkodva, egyszeri erdei varázslás és csodavárás helyett.

Részletes információk ezen a linken.

Kapcsolat

A Tudatos Vezetés programokat vállalati megrendelésre tartjuk. Ha cég képviseletében érdeklődsz valamely programunk iránt, vedd fel a kapcsolatot velem!

Cservenyák Tamás
Tel: +36-30-242-8416