Képzések


Tudatos Vezetés I. - Vezetői alapképzés

Cél

Az elsősorban középvezetőknek szóló Tudatos Vezetés képzési programoknak két célja van:
  1. A vezetéssel kapcsolatos legfontosabb ismeretek megszerzése
  2. Az ismeretek beépítése a napi vezetői munkába
Módszer

Ennek érdekében egynapos képzésekből álló sorozatot tartunk, 5 modullal, egy vagy két félévre elosztva. A modulok havi rendszerességgel követik egymást. A tréningek között időben kb. félúton rövid (1 órás) utánkövető páros coaching ülés segít a résztvevőknek abban, hogy a tanultakat a gyakorlatba be is építsék. A coaching ülésekre tömbösítve kerül sor, a megbízó cég helyszínén.

A tréningek kiscsoportosak, legfeljebb 12 fővel dolgozunk együtt. A résztvevők tanulási szándéka alapvető fontosságú, ezért a programnak önkéntesnek kell lennie.

Az elmúlt öt évben egyre több ügyfelünknél került fókuszba a digitalizáció által kínált lehetőségek kihasználása a működésük különféle területein, így a képzések esetében is. Igény mutatkozott arra, hogy az újonnan tanultak beépítését digitálisan tudják nyomon követni a résztvevők, és arra is, hogy a vezetőképzésen szerzett ismeretek mind a program során, mind a későbbiekben felmerülő dilemmák alkalmával könnyen és gyorsan, mobil eszközre optimalizált módon felidézhetők legyenek. Ezekben nyújt hathatós segítséget, blended learning megoldásként az Act2Manage applikáció összekapcsolása a Tudatos Vezetés programmal. Használati statisztikáink egyértelműen igazolják, hogy az applikáció jelentősen növeli a résztvevők tanulási aktivitását és a gyakorlatba ültetésre vonatkozó konkrét vállalások mennyiségét. Ráadásul nem csak a tematikában szereplő, hanem az azon kivüli, haladó és profi szintű Act2Manage témakörök tekintetében is. Számos viselkedéstudományi kutatás bizonyítja, hogy már a kis mértékű elköteleződések is számottevően valószínűbbé teszik a tényleges viselkedésváltozást, ami a vezetőfejlesztő programok eredményességének legfontosabb fokmérője.

10 év alatt több mint 70 Tudatos Vezetés alapképzés csoportnál tartunk. Minden kurzus alkalmával a tapasztalatok és a visszajelzések alapján továbbfejlesztettük a program tartalmát, így mára egy kiforrott, sokszorosan kipróbált, folyamatosan csiszolt vezetőképző program áll azok rendelkezésére, akik szeretnék menedzseri munkájukat felkészültebben, szakszerűbben és magabiztosabban végezni. Deliberate Leadership elnevezéssel 2018-tól angol nyelven is biztosítjuk a programot.

További részletek és ajánlatkérés ezen a linken.


Tudatos Vezetés II. - A csapatkohézió erősítése

A Tudatos Vezetés II. program abban segíti az együtt dolgozó (vezetői) csapatokat, hogy az egyéni adottságaikra és erősségeikre építve egy irányba húzó, kohézív csapattá fejlődjenek. Mindezt pedig munkakontextusban tesszük, nem metaforák vagy játékok segítségével, és folyamatban gondolkodva, egyszeri erdei varázslás és csodavárás helyett.

Részletes információk és ajánlatkérés ezen a linken.


Kapcsolat

A Tudatos Vezetés programokat vállalati megrendelésre tartjuk. Ha cég képviseletében érdeklődsz valamely programunk iránt, vedd fel a kapcsolatot velem!

Cservenyák Tamás
Tel: +36-30-242-8416