Menedzsmentor

A Tudatos Vezetés és a Menedzsmentor arra a feladatra kötött szövetséget, hogy Magyarország és a környező régió meghatározó változásmenedzserei legyenek. Célunk, hogy a hosszan tartó kiváló teljesítmény elérése érdekében ügyfeleink üzletvitelét hatékonyan és tartósan megváltoztassuk.  

Alapelveink

A Menedzsmentor és a Tudatos Vezetés filozófiája egy irányba mutat, éppen ezért tudtuk a saját erősségeinkre támaszkodva meghatározni azokat az alapelveket, melyeket közös munkánk során egyaránt jellemeznek minket:
  • Egyszerű megoldásokban gondolkodunk,
  • Kisebb, inkrementális lépésekben haladunk hogy a dolgok tényleg meg is történjenek,
  • Élményt adunk az ügyfélnek,
  • Munkakontextusban dolgozunk és nem laborgyakorlatokat magyarázunk,
  • Erősségekre építünk és nem a gyengeségek kijavítására helyezzük a nagyobb hangsúlyt,
  • A tudom - csinálom szakadékot célozzuk, veled együtt csináljuk meg az észosztás helyett.

Tapasztalatunk szerint, az érzelmeknek elképesztően erős hatása van a gondolatvilágunkra, meghatározzák viselkedésünket, döntéseinket és a teljesítményünket, így a változás sikerének és az egyéni teljesítmény javulásának elsődleges záloga az érzelmi elköteleződésében rejlik. Senki nem fogja a vérét adni azért, hogy profitot termeljen valakinek, akit a legtöbbször nem is ismer, ezért nagyon fontos, hogy  megszerezzük a változási folyamatban résztvevők érzelmi elkötelezettségét, a buy-int. Mivel a munka az életünk jelentős részét tölti ki, így szeretnénk, ha közben jól éreznéd magad; ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy a velünk való együttműködés a sikeren túl egyúttal élményt is jelentsen számodra. A mottónk: Leaders don’t learn from people they don’t like 


A közös munka sikere, naprakész menedzsment tapasztalataink mellett eltérő személyiségeinkből is fakad. Stílusunkban humor és provokáció egyaránt ötvöződik, megfűszerezve ezt olykor formabontó gondolkodásmódunkkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése